Til rullegardinet kan du tilkøbe intelligent solafskærmning. Det vil sige, at dit rullegardin får installeret en genopladelig rørmotor. Derudover påsættes en solsensor på den indvendige side af vinduet, som aktiverer rullegardinet for at afskærme solens stråler imod afblegning af møbler og gulve. Den genopladelige rørmotor oplades ca. en gang om året afhængig af solafskærmningsmønsteret.

Til plissegardinet kan der tilkøbes intelligent solafskærmning, ved at plissegardinet får installeret motor i overliste med et bagvedsiddende batteri. Der påsættes solsensor på den indvendige side af vinduet, som aktiverer plissegardinet for at afskærme solens stråler imod afblegning af møbler og gulve. Genopladeligt batteri oplades ca. en gang om året afhængig af solafskærmningsmønsteret.

Intelligent solafskærmning

Guide til priser:

Prisguiden giver dig et hurtigt overblik over prisniveauet på de forskellige enheder. Alle priser er inkl. rådgivning, opmåling, montering og kørsel inden for Københavnområdet.

  • Ved køb af 10 stk. eller flere opnås en større rabat.

Book dit kundebesøg i dag

Rullegardiner

Enhed 1 stk.
Genopladelig motor 3.780 kr.
Fjernbetjening 960 kr.
Solsensor 1700 kr.
Lader 400 kr.

Plisségardin

Enhed 1 stk.
Genopladelig motor 3.580 kr.
Fjernbetjening 960 kr.
Solsensor 1.700 kr.
Lader 400 kr.

Book et kundesøg

Ønsker du at booke et kundebesøg, kan du med fordel udfylde nedenstående formular med dine oplysninger. Vi kontakter dig for at aftale tid til kundebesøg.

Lignende produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.